Ploj!

 
Det blev inget Oxford för mig, hamnade på Starbucks för att skriva lite på PM:at och fältdagboken men hade glömt allt hemma... Hopplös! Men sen kom Selinda och förgyllde tiden med lite plojbilder tillsammans med mig! ♥
Ska snart hem och börja göra mig iordning inför ikväll men jag har ingen ork eller lust just nu!
 
 

Typiskt!


Visst fan regnar det idag när jag är ledig och jag håller på att frysa röven av mig här hemma så jag får ingen lust att gå ut heller utan vill bara krypa ner under täcket och kolla på film! Men jag ska pallra mig till Oxford street och få lite luft tror jag.. Vem vet det kanske kommer något bra ut av det! ;)







BOOM!

 
Vet inte riktigt vad det är med mitt humör just nu, känner mig som en vandrande bomb! Jag vet inte om det är så att jag inte orkar bry mig om saker där hemma när jag är här att jag blir irriterad när det är något eller att jag bryr mig för mycket och skapar problem själv.. Sen känns det jobbigt att jag är så långt bort när det verkligen händer något och inte kan göra något åt det! Kanske bara är inne i en deppig period nu där jag saknar min familj men hur som helst så hatar jag att vara sånhär! Vill vara glad och ta vara på tiden här och se mig om och umgås med alla härliga människor jag får chansen att träffa! Sen vill jag inte vara bitter mot dom som är hemma bara för att jag saknar dom.. Det blir så fel då och negativ stämning men just nu kan jag inte rå för det!
 
Hur som helst så flyttade vi till den nya lägenheten igår, den är jättefin! Dock så är det lika kallt i den här som det var i den gamla men jag är ledig imorgon så jag ska se om jag kan försöka fixa det på något sätt :) sen ska jag gå ut med några från jobbet imorgon så det är något att se fram emot i regnrusket som vi har just nu. Det är bland annat en tjej från min skola i Hyttan som ska med, hon jobbar som kock på the Goring, lite kul! Och sen kommer Tobias på torsdag! LÄNGTAR! <3 Hoppas på lika fint väder vi har haft fram tills nu så att vi kan njuta och ha det varmt och skönt när han är här :)
 
 

Bra känsla!


Jag och Selinda va ute och härjade på stan igår så jag mår inte helt 100 idag alltså! Och sen att jag måste jobba och har tandvärk pga den där jävla tanden som jag aldrig gjorde något åt innan det nästan va försent! ;S
Men just nu längtar jag tills nästa vecka då vi flyttar två trappor upp på måndag till en mycket finare lägenhet, och på onsdag ska jag gå ut med Jemima och några andra från jobbet och sedan kommer Tobias! <3 känner på mig att det kommer bli en bra vecka :)

Nu måste jag gå tillbaka upp och jobbs igen, har ingen som helst lust med det idag men det glädjer mig iallafall lite att jag inte är ledig nu när det åskar och regnar ute ;)




Skräck!


Har varit hos tandläkaren idag och det var första gången någonsin som jag har börjat gråta över att det gjorde så ont! Tydligen så va hålet jätte djupt och precis nere vid nerven. Kommer kanske att äta smärtstillande i några dagar då jag kunde få rejäla smärtor... Kul att höra! Han hoppades på att jag inte skulle behöva komma tillbaka pga komplikationer men va inte helt övertygad. Men nu har han iallafall gjort allt han kan för att rädda tanden så det återstår att se om det var tillfälligt.. Åkte hem direkt efter och la mig för att sova bort bedövningen men kunde tyvärr inte somna. Jag hoppas innerligt att jag inte behöver gå tillbaka dit även om min tandläkare var väldigt bra då jag tycker att det är det värsta som finns... Han försökte dock lätta upp stämningen genom att sätta på sex and the city i taket men jag låg mest och blundade! :) Avskyr att behöva gå dit!



Om vingarna bär


Vi kollade på en annan lägenhet idag, i samma hus men två våningar upp, den va riktigt bra faktiskt! Den hade stora fönster så att vi får in mycket ljus, sovloft till grabbarna, hängare uppe hos dom och under trappan för mig och arkitekturen i taket var jätte fin! Det enda är att den är mycket dyrare och att det är onödiga pengar då vi är här så kort tid men grabbarna har redan bestämt sig så det är bara för mig att flytta med! ;)

Idag har jag använt mina egna vingar på jobbet, Annie fick en halvdag och lämnade mig ensam lagom till middagen. Va lite nojig i början och trodde att det skulle skita sig rejält mitt under service då jag alltid har haft henne som har hållt koll på mig eller gjort det jobbiga. Nu va det dags för mig att visa att jag lärt mig något.. Fick svara i telefon och ha hand om min station alldeles ensam och det gick bara fint! :) nu är jag trött och helt slut i huvudet så ska krypa ner under täcket och kolla på hobbit för 78e gången den här månaden, det är min sovfilm! :P <3





Skräck!


Ännu en ledig dag som har spenderats med promenad i det underbara vädret!

Ska vara hos tandläkaren om en timme och laga min förbannade tand då jag har försökt lugna mig själv genom att ta det lugnt och tänka på annat hela dagen men det funkar inte så nu ligger jag i min säng i fosterställnig och börjar få panik!! Och jag vill inte gå själv så jag bad Selinda följa med men jag vet inte ifall hon kan! Jag är så jäkla löjlig men min tandläkarskräck är hemsk! Va på koll förut och pratade med läkaren och han är jättemysig så jag borde inte vara orolig men jag kan inte slappna av och jag vet att jag kommer att må så dåligt när bedövningen släpper sedan... Men som tur är så kunde han tänka sig att jobba över så han kunde hjälpa mig idag istället för nästa helg, då hade jag fått knapra piller i en vecka till!

Hoppas att det är lika fint väder imorgon så jag kan njuta av det då också för ikväll kommer jag nog inte sätta min fot ute efter att jag är färdig hos Dan!




Carpe diem!


Har varit ledig idag och bara gått runt och utforskat stan, så jäkla skönt! Ingen tid att passa och inga bekymmer! Jag har gått och gått tills jag kom ner till London eye och big Ben, så sjukt fin utsikt jag fick när jag gick fram och tillbaka över en utav många broar här! Kom på mig själv med att gå och le och ha en känsla av både lycka och saknad. I samma stund kom jag även att tänka på pappa och hur mycket jag ville att han skulle vara där med mig och att han är den person som uppskattar sådana uppleveler och utflykter mer än någon annan jag känner! <3

Sedan mötte jag även upp Selinda och tog en tur till Picadilly med henne. Vi hittade ännu en favoritbutik som bestod av fyra våningar med m&ms! <3 farligt gott...

Fick även bokat tandläkare tills imorgon så jag blir av med min hemska tandvärk och kan sluta knapra piller.. Jag har sån fruktansvärd tandläkarskräck att jag bara har ångest just nu men när allt är över så är det bra igen, får tänka på det istället för att fortsätta skjuta upp det!






I <3 Boots


Boots är min nya favorit! Förra helgen hade jag ont i halsen och fick halstabletter med antibiotika och den här helgen har jag haft fruktansvärd tandvärk! Hoppar hellre ut framför en buss än att ha den smärtan igen! Så nu på min 4h långa rast gick jag till Boost och fick smärtstillande, bara sådär, som skulle hjälpa mig med värken. Och för att inte bli beroende skulle jag bara äta tabletterna tre dagar i rad men fick andra att ta under tiden som jag höll upp... Kommer ha med mig ett helt apotek hem!




Vår <3

 
 
Det har varit så härligt vårväder idag att jag och Selinda bestämde oss för att gå till ett café för att äta frukost och ta en öl i solen, bara för att vi kan! ;) Det är så kul att alla uteserveringar har öppet nu, dock inte lika roligt att det alltid är fullt på alla ställen.. ;S Efter maten strosade vi runt i Hyde park och njöt av alla människor och värmen <3 vet inte hur många bilder jag har tagit på svanar, ekorrar och blommor idag, känns som hela telefonen är full av dom! Är så sjukt irriterad över att jag inte tog med min systemkamera hit, hade blivit så bra bilder här!
 
Igår när vi alla var lediga på samma gång åkte vi in och mötte upp Catrin vid Marble arch för lunch och cocktails på the Browns pub och en rundtur i London. Dagen flög förbi och helt plötsligt var klockan 18 och solen var på väg att gå ner.. Jag och Selinda ville inte åka hem så vi åkte tillbaka till Oxford street för att gå och kolla i affärer och shoppa på Primarket! Det är så bra här för affärerna stänger inte fören 22.. Farligt, men roligt! <3
Tro det eller ej men vi köpte båda varsin uppsättning av träningskläder, den du mamma! ;O så nu efter att vi pluggat en stund ska vi svida om och powerwalka skiten ur Hyde park! ;)
 
 
 
 
 
 
 

Ledig och strålande sol!


En vecka gjord i London och jag älskar det! Vill inte åka hem.. Haha! Alla är så himla trevliga och roliga, det är kul att komma till jobbet. Och man ser alltid något nytt! Även gästerna har varit härliga, igår träffade jag ett sånt underbart par som man bara vill krama om! :P så, kort och gott - allt är bra! :D

Är ledig idag också, precis som resten av oss studenter :) det ska vi fira genom att bara ta det lugnt, strosa runt på Oxford street och Picadilly i det fina vädret, shoppa lite, käka god mat, turista och sen ikväll ska vi ta vår första natt på stan och hitta ett bra ställe att festa på ;)




Utelåsta!


Kul att jag kommer hem till mina två roomie's som har slagit sig till ro utanför dörren för att dom är utelåsta.. Jättebra att jag är den enda med nyckel och slutar senast av oss, haha ;)





Kungligt


Ska snart gå tillbaka till the Goring och fortsätta min andra praktikdag, samt andra pass för dagen :) känner på mig att jag kommer få vara med om mycket roligt på hotellet! Idag var det dubbning på Buckingham Palace och många av de som var där och även blev dubbade kom och åt lunch i restaurangen, rätt tufft ändå! Såg en helt del roliga men fina hattar, vilket jag inte är van vid att se i Sverige! :P sen är det så himla många olika dialekter och språk så det är lite svårt att hänga med ibland men jag kämpar på och försöker så gott det går! ;)
Slocknade direkt som jag kom hem igår, undra om jag kommer vara lika trött idag.. :)



 

Försening


Även idag har vi gått i princip hela dagen, helt sjukt hur trött man blir! Vi har även åkt dubbeldäckare, det tyckte både jag och Selinda var skitkul, vi kände oss som två små barn.. Haha! När vi hade kommit ut till Wemley för att ta oss vidare till Ikea hamnade vi mitt uppe i fotbollskaos, en match mellan Sunderland-Manchester City precis hade slutat och folk strömmade till tunnelbanan. Vi stod och väntade i 50 minuter på bussen som pendlade mellan 15-16 minuter hela tiden så vi bestämde oss att eftersom vi inte kan åka hem då stationen var överfull så får vi fördriva tiden på annat sätt genom att handla lite mat på ASDA :P därefter åkte vi med en annan buss ännu längre ut i förorten för att komma på ett tåg innan den stora folkmassan för att kunna komma hem! Det var rätt kul att se ändå trots att det tog oss två timmar att komma hem igen :P
Vi dumpade alla saker, gick och köpte lite mat och sen åkte jag och Christoffer in till centrum igen i ösregnet och kollade på Buckingham Palace, gick genom Green park och förbi the Ritz och Dukes, sedan tog vi tuben in till Picadilly circus, fotade den enorma tavlan och strosade runt lite innan vi kände att vi var alldeles för blöta och kalla.

Nu har jag bäddat ner mig i sängen med en kopp av någon engelsk förkylningsmedicin som jag hoppas ska göra mig frisk tills imorgon då det är dags att börja praktiken! Kommer nog sova oroligt inatt då jag är ganska nervös! Men detta kommer gå bra!! :)








Big city life!

Sitter just nu på Starbucks och tar mig en latte efter en halvdag på stan för att leta efter en skjorta till Selinda som tog en evighet.. ;O ska bege oss ut mot Ikea nu för att köpa lite ljus och saker för att göra vårat extremt lilla hem lite trevligare :P




London baby!

Från och med idag är jag londonbo i tre månader under min praktik här! Har nu varit här i en dag och jag både hatar och älskar det! Älskar staden men hatar att det är så fruktansvärt mycket att hålla koll på och svårt att hitta sig till rätta, men det kommer väl om ett par dagar hoppas jag :)

Det var faktiskt riktigt jobbigt att säga hejdå till Tobias imorse och när mina föräldrar lämnade min på City flygplats höll jag på att börja gråta, jag är så blödig! Hahah.. Men klart man kommer sakna de man tycker om och känner sig trygg hos! <3

Idag har vi gått och turistat precis hela dagen. Vi började med Portobello road och marknaden där, sedan käkade vi på en liten restaurang runt hörnet om oss här i Notting Hill. Efter maten begav vi oss in i stora Hyde park som bjöd på riktigt härligt väder! Vi passade även på att gå och kika på hotellet jag ska göra praktik på som ligger vid Buckingham Palace :) även vårat shoppingbehov fanns kvar och vi åkte in en sväng till Oxford street och gick på Primarket innan vi mötte upp alla de andra från skolan som är i London, på Nando's för lite mat. Det blev dock en ganska så "tidig" kväll idag och vi ligger alla tre nerbäddade och kommer slockna rätt hårt strax!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus