Underbara helg!


Hej hej, just nu sitter jag borta hos Therese i hennes kiosk och latar mig ;S
Har "precis" återhämtat mig från en så sjuukt rolig helg! Eller jaa, igår rättare sagt men det har inte blivit av att skriva innan nu (A) jag åkte ju till Zizzi i torsdags och fick följa med henne till skolan en stund där jag träffade några av hennes klasskompisar, jätte trevliga! :) sedan gick vi hem  gjorde tacos och åt dricka och godis som vi köpt med på vägen, både min och Zizzis diet sprack direkt när jag kom.. ;P därefter gick vi till Martin som bor granne med Cecilia men det har jag redan berättat om.. På fredagen så skulle Zizzi och deras klass ha mattetenta så Andreas hämtade upp oss och vi gick till skolan en stund och sedan åt vi lunch med honom och Uno :)
När dom va klara så ville dom ju fira att det var över så vi stack till Roberts och satte oss och tog det lugnt, efter det blev det efterfest hos Andreas med hemmagjort Twister..? =P va inte helt okej dagen efter men det va inte så mycket att göra åt utan det va bara att stiga upp och ta på sig och gå bort till Johanna där Zizzi skulle klippa sig. Träffade några gamla vänner från Lysekil som jag inte har träffat på kanske 5år snart så det var roligt :)
Jag och Cecilia bakade även en prinsesstårta till Johanna som fyllde 20, det blev as god! ;O
På kvällen va det fest i U-lokalen med 50-60 pers. Vi fick leka lekar med olika utmaningar i lag och grejer. Mitt lag kom på andraplats men hade vunnit om dom andra inte hade pratat sig till en förstaplats ;P Zizzi hade övertygat alla om att det skulle vara jättefina priser och när vi kom fram och skulle hämta det så fick vi reda på att priset va tequila, taskigt för mig som inte tål det så allt gick utför efter den stunden.. Dock hade jag otroligt roligt ändå och lyckades hålla mig från att decka eller något annat liknande på hela kvällen *grattis till mig!* ;)
Hur jag mådde dagen efter vill jag inte prata om, men bra mådde jag iallafall inte och det blev en väldigt tidig kväll! ;S nu är jag pigg igen och kan knappt vänta tills jag ska tillbaka till Halmstad! ♥

"Bortaplan"


Har varit väldigt kass med uppdateringen det sista... Diskmaskinen är fixad iallafall så allt är frid och fröjd hemma i lägenheten, ingen av oss behöver diska för hand ^^ ;)
Nu hos Zizzi i Halmstad och hälsar på, ska på tenta/20 års fest på lördag och tyckte att det vore lite trevligt att umgås lite innan det är dags att åka hem igen :) vi träffas ju tyvärr inte så ofta som jag hade velat men dom gångerna det blir så har vi roligt! ♥ Hon har skaffat två marsvin som heter Nova och Henke och dom låter så in i h*lvete...! Deras bur står precis intill där jag ska sova så jag hoppas att jag får någon sömn, annars kommer jag inte vara speciellt trevligt sällskap imorgon utan mina sömntimmar ;S
haha hon har fått låna en sån där abtronic som man sätter på olika kroppsdelar och tränar dina muskler ;) så nu har hon gått ner flera kilo idag enligt henne själv, starkt jobbat! (Y) jag själv tror inte att det fungerar men vi får vänta och se om det blir några resultat.. kanske lånar med mig den hem isåfall ;P

                                            
Kom precis tillbaka till hennes lägenhet efter att ha varit hos Martin en sväng och tittat på film, Taken, den va sjukt bra! Imorgon ska vi till Zizzis skola och skriva in henne på tentan som hon har imorgon och sedan ska vi äta lunch med Andreas :) medans hon gör tentan så ska jag strosa runt på Halmstads gator och se mig om kring hade jag tänkt.

Tror jag ska sätta på en film nu som vi kan somna till, jag hör av mig ;) puss och kram


händig man?


Typiskt, nu har vårat diskmaskin gått sönder så det läcker vatten över hela golvet, inte så kul! och jag tänker inte ställa mig och diska för hand så Marcus får fixa detta nu ^^ (A) sen har jag varit i Göteborg idag igen och träffat mamma och pappa ♥ fick med mig massa saker hem som jag inte riktigt får plats med, vill inte göra mig av med något så hela min garderob är proppfull med kläder, love it! ♥♥  och nu ser det ut som fan här igen.. *ovanligt..haha*

Nu ska jag kika på film, puss hej :)


Lyckad kväll


Tänka sig att det är så mycket bilder från jul och nyår att jag nästan inte kan välja ut några stycken att visa här ;) hade gärna lagt upp alla men då blir det för mycket så det får bara bli favoriterna istället :)

                                                  va hos Josef först och väntade på skjuts till Ia och Kristian
                            
                                                       Blev helt såld på Josefs underbart mysiga katt
                             
                             
                                                            och till slut skjutsen, nämnligen Kristian själv ;P
                             
                             
                             
                            
                             
                            
                             
                             
                            
                            
                              
                              
                              
                            
                                                Trevlig kväll med spel, musik och härliga människor :)

:)


Dom har människorna var jag med när det nya året firades! ♥ alla var glada och trevliga, hade väldigt roligt!
Innan 12slaget
 




Vid 12slaget gick vi ner till isen och kollade på raketer.









Kärlek! ♥


När det hade blivit 2010 gick vi tillbaka till dom andra som väntade i lägenheten som inte ville följa med ut.





X


Hade en mysig dag med mamma idag, vi gjorde inte så mycket, satt bara hemma och fikade, prata lite skit och öppnade julklappar från mormor och morfar :) kom ju på att hon fått en julklapp av mig i London, en mössa som hon tjatat om hela helgen vi va där :) pappa och Christian kunde vänta lite eftersom ingen utav dom var hemma (A)

Vad är problemet med ex egentligen? Antingen så har det tagit slut för att man inte tycker om personen eller så har man gått vidare (vissa iaf) och kanske hittat en ny men ändå så är det där med ex så himla känsligt.. Några vill inte ens att man nämner dom och andra vill veta allt om det tidigare förhållandet.
Pratade med mitt ex för en liten stund och Marcus blev lite sotis (ganska gullig ^^ - till en viss gräns!) och jag blev galen på honom och sa att vi bara är vänner och har kännt varandra länge och så men sen kom jag på att jag reagerar ju precis likadant när han pratar med sitt ex. Även att jag vet att det är mig han tycker om så kan jag inte riktigt släppa att han har varit tillsammans med "henne" och att hon har varit en stor del av hans liv.. Men man har ju haft ett liv innan och man kan inte rå för saker som har hänt innan ens partner kom in i bilden så det är bara att bita ihop och se glad ut och acceptera att det va då, det är nu som gäller. Jag är iallafall glad för den tiden som har varit, har skaffat mig vänner, minnen erfarenheter som finns kvar livet ut! :)


Iväg


Godmorgon allesammans! :) Sitter och äter frukost, lyssnar på musik och gör mig iordning lite smått. Ska in och träffa mamma idag ♥ ska bli jätte roligt, har verkligen saknat henne när jag varit borta! Måste köpa en sen julklapp till henne, pappa och Christian först, har ju inte gett dem något än. Kan inte förstå att jag glömde köpa något till dom, dom brukar jag alltid handla till först men bättre sent än aldrig ;)

Ursäkta


har varit dålig på att lägga upp bilder idag men mer kommer imorgon, det tog så himla lång tid förut och min dator hängde upp sig alltför många gånger så jag ska låta den vila lite nu :)

jag och Zizzi satt och letade efter en ny fin bloggdesign förut men vi fastna inte för någon direkt speciell, svårta att hitta någon som man verkligen vill ha. någon som vet någon snygg? ;)


Nej, nu ska jag äntligen få lägga mig i min egna säng och njuta igen. Gonatt alla, sov gott!


Fakta.. ;)


Namn: Sara Charlotte Axelsson

Kallas för: Sara ;)

Stjärntecken: Oxe

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: öronen, näsan, läppen och navel

Tatueringar: Jaa, "Sara" på handleden

Längd: 1.60

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Brun/Svart

Fräknar: Nope

Motto: livet är för kort för att försöka vara någon annan

Kär? Yes I am! <3

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jag bor i en jätte mysig liten stad men jag vill gärna tillbaka till Göteborg :)

Tycker du att du är attraktiv? Jorå, jag har mina stunder

Dricker du? Coca Cola hemma, cider ute

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Har inget speciellt märke

Vilken parfym använder du? Just nu använder jag Carolina Gynnings Go Girl

Vad är du rädd för? Spindlar

Gillar du att tvätta? Har inget emot det. Härligt med rena kläder!

Gillar du berg- och dalbanor? Jaa det är roligt!

Senaste…

Filmen du hyrde? tror det va någon Wallander..?

Filmen du köpte? Män som hatar kvinnor

Låten du hörde: Calle Kristiansson - Higher

Låten du laddade ner? No idea!

Personen du ringde? Mamma <3

Personen som ringde dig? Therese

TV-program du såg? Anna Ankas jul (Marcus tittar just nu)

Person du tänkte på? Min mamma

Favorit…

Låt: Owl City - Fireflies

Sak att göra: Shoppa/Fika

Sport: Gym!

Dryck: Coca Cola

Kläder: Thigts och tunika

Film: Forrest Gump

Bil:  -

Serie: Two and a half men

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Oh jaa..

Gråtit över en flicka? Joo, det har väl hänt

Ljugit för någon? Jodå.

Varit i slagsmål? Jaa, en gång

Blivit arresterad? Nej, aldrig

Träffat någon från internet IRL? Ja det har jag.

Antal…

Gånger du varit kär? Har varit riktigt kär 3 gånger

Gånger ditt hjärta brustit? vet inte, det är inte direkt något jag lägger på minnet

Hjärtan brustet på grund av dig? Vem vet..

Tjejer du kysst? Tre?

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Två

Gånger ditt namn varit med i tidningen? ingen aning!

Senaste…

Boken du läste? Jag håller på att läsa Richard Pelzer - En brors berättelse

Personen du fick e-mail av? Mamma

Personen du fick brev av? Marcus

Personen du fick sms av? Zizzi

Gången hela din familj åt middag tillsammans? 22 december

Saken du köpte? Mat igår på tåget

Vad har du gjort idag? Åkt tåg, packat upp, tvättat, ätit på restaurang

Brukar du svära mycket? Det blir nog en del svärord om dagen jaa

När stiger du upp på morgonen? Olika, imorgon ska jag gå upp 8:30.

Vad har du på dig? Vit/leopard flanellpyjamas

Vad ska du göra ikväll? Lägga mig efter detta.

Vad är du allergisk mot? Skitsnack ?

Var har du ont? Magen..

Använder du hårspray? Ibland

Kan du stå på händer? Verkligen inte!

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen utav dom men det blir väl The Ark isåfall? =S

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Njaa, inte direkt. Bara när jag äter korv med bröd!

Är du glad nu? Ja det är jag

Var du glad igår? Stundvis

Vad dansar du till? Musik(Y)

Stockholm är… ? En vacker stad

Göteborg är… ? Hem!

Kan du sjunga? Falskt ja

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti

Land du vill besöka? många ställen men Japan eller USA ligger överst på listan tror jag.


- Motion


Dom första dagarna uppe i Luleå gjorde vi knappt någonting, vi va mest inne och umgicks med Marcus famlj. Det va alldeles för kallt för mig att gå ut ;) men så lyckades Marcus övertala mig till en liten rask promenad och det var väldigt uppfriskande, även att det var så fruktansvärt kallt! men det hände bara en gång för både han och jag fick nog av det ;)

                                 
                                

                                

                                    Sedan hade även hans ena lillebror basketturnering och den andra fotbollscup.
                                
                                


- Lost and found!


åhh jag tror jag dör! har letat som en galning!! efter den där j*vla kamerasladden ändå sen jag kom hem och Marcus var säker på att han inte hade stoppat ner den.. men vart ligger den tror ni?? joo längst ner i hans resväska! =O nu har jag ju fått radera dom "onödigaste" bilderna pga att jag inte haft något minne kvar så har den vart med på resan hela tiden! men nu är den iaf tillbaka och jag tänker hålla sten koll på vart den är hedanefter! ;P

var och åt lunchbuffé på Hot Asia förut, så sjuukt gott! nudlar med grönsaker, biff med bambuskott och friterad kyckling! ♥ skönt att få lite mat i magen så man står sig lite :) blir alltid så trött och grinig när jag inte ätit på länge, ganska synd om Marcus då men som tur är så är han van nu och han blir likadan själv så han kan inte säga så mycket (A) ;)


Tillbaka!


Underbart att få lägga sig i sin enga säng! ♥ men usch vilken hemsk natt det har varit! Åkte från Luleå 16:32 igår kväll och kom hem nu! Eftersom vi inte hade någon ligg plats och båda två har svårt att sova på tåg så har vi suttit och kollat på film nästan hela natten. Vi somnade lite då och då men direkt när man slumrat till så gick någon förbi och stötte till oss eller så ropade dom ut nästa station i högtalaren.. Sedan var tåget ca. 2 timmar försenat så vi missade tåget vi skulle byta till i Skövde så vi fick ta ett annat tåg därifrån till Falköping och åka hem därifrån. Så hade vi ytterligare en väska och ett handbagade med oss hem så det var lite jobbigt och tungt att släpa på i snön.. ;S

Nu har jag en hel del att göra här, måste packa upp och leta efter laddaren och sladden till kameran så jag får upp bilderna någon gång, sen måste jag tvätta alla min kläder, duscha efter tågresan (känner mig inte direkt fräsch..) och sen måste jag äta! är helt utsvulten, vi åt bara lite pasta igår eftermiddag och sen var all mat på tåget slut =/ men nu måste jag sätta lite fart och plocka undan, ser ut som ett rövarställe här ;)

Hör av mig senare! :)

Hemfärd


Allt är nerpackat och vi är klara att åka hem, äntligen ;) nej men det har varit jätte trevligt här uppe men det är alltid skönt att vara hemma! ♥ nu måste vi förbereda oss på en 20timmars tågresa hem och vi har sittplatser! och det finns knappt någon täckning så min telefon kommer inte fungera och jag kommer inte kunna använda internet =O

Hade super kul igår, vi spelade spel, lyssnade på musik, pratade och bara umgicks :)
Bilder kommer så fort som möjligt, hinner tyvärr inte lägga upp några bilder nu eftersom vi ska iväg och tittade på Josef när han spelar fotbollscup och sen blir det av till tågstationen direkt.

                                        Här är iallafall värdinnan för igår och värdinnan från nyår ;) Underbara tjejer! ♥
                                   


God kväll!


Nu är jag stressad, ska åka till Josef om 10 min och mitt hår går inte att platta tack vare dust it och hårpray. Hade det på nyår och jag har säkert duschat 10 gånger men ändå så sitter skiten kvar! Älskar dust it när man ska fixa håret men annars är det skit! ;O

Vi var ute och åkte med Josef en sväng förut också och handlade inte inför kvällens festligheter. Jag följde inte med in men hörde att allt var utplockat, det fanns två sorters cider kvar och bara ett par sorters öl och ingen jäger. Lyckad nyår för vissa ;P
Idag är det sista kvällen så vi ska passa på att träffa Marcus kompisar en sista gång så ikväll ska vi på fest hos Ia och Christian, träffade dom för första gången på nyårsafton, jätte trevliga! :)


Hör kanske av mig lite senare ;) Ha en underbar kväll alla!

Igår hörde förresten en gammal vän till mig av sig också, har inte pratat på snart ett år. Blev väldigt överraskad men det var ändå roligt :)
Det är aldrig försent att ta upp en gammal vänskap*

Gott nytt år!


Nu är det första dagen på 2010 och jag mår fortfarande inte alls bra, men jag får väl skylla mig själv ;)
Vi var hos Marcus kompis Alexander och hans sambo Emma och firade nyår. Det var inte många jag hade träffat innan men alla var så snälla och välkomnande och jag kom jättebra överens med alla :)

Tyvärr så har jag fortfarande ingen kamerasladd så jag kan inte lägga upp bilderna förens jag kommer hem men jag lovar att visa dom då ;) som tur är så har jag mobilen och sladden till den ^^
Vid 12-slaget gick vi ut på den tjocka isen nere vid sjön utanför Emma och Alexanders lägenhet och tittade på raketer, jätte mysigt :) jag ringde och pratade med mamma och pappa vid 12 och önskade gott nytt år och mamma blev lite orolig när jag sa att jag stog ute på isen, sött ♥ sedan ville alla veta vad jag tyckte om Luleå och hur det var att bo i Göteborg. När kvällen närmade sig sitt slut så ville dom flesta flytta till Göteborg och plugga där eller bara uppleva något nytt, Luleå kommer inte ha några invånare kvar tack vare mig, haha (A) ;P

                                                         
                                                                         Provade Josefs hårspray, sjukt bra!
                                                                 Ska bara använda det märket i fortsättningen!
                                                         
                                                                                         Jag och älskling ♥

                                                          
                                                                                        Kvällens outfit!*
                                                         


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus