Dränkt i böcker, bokstavligen..


Godmiddag!
Direkt när jag vaknade för några timmar sedan satte Ove mig i arbete, jag skulle sortera han och Annikas böcker.
Lätt tänkte jag, jojo, där fick jag för det. Blev chockad när jag kom in och såg alla högar med böcker. Detta kommer nog ta längre tid än vad jag hade ränkat med.. ;S Sedan ska vi även ut och åka skidor i skogen, jag som är så usel på att åka skidor!





Sedan fick jag även inskaffa mig ett överdrag (?) till min data eftersom Ove gång på gång har tagit in datorn till deras sovrum då han trodde att jag använde deras data. Så jag tyckte att det var passande att markera att jag använder min egna :)

"be yourself... inspire others"


Sladd..


Marcus hittade mobilsladden i sin resväska så jag kan lägga upp och visa några bilder iallafall :)
Sen ska jag försöka ta lite mer bilder med mobilen som jag kan lägga upp.
                                                                                                                                                                  

Dom hade pyntat jätte fint överallt i London, överallt fanns lampor, skyltar och kulor i olika färger! :)

Picadilly Circus*
  
Oxford Street*



Köpte ett jätte sött diadem på en marknad i London också!



Frusen..


                                                                                      Hallå i stugan.

Idag har jag varit med Marcus, Annika och Josef och kollat på när Adam spela basket och Ove coacha =P
Sista matchen vann dom med 48-0, tyckte riktigt synd om killarna i det andra laget som förlorat matchen innan med minst lika mkt :(

Jag och Marcus va och köpte lite försenad julklapp till Marcus lillebror igår, Warhammer-gubbar som vi skulle måla och ge till honom. Det va faktiskt väldigt lugnande och man fastnade lätt så vi satt hela dagen igår ;S

                                                                        Marcus va tvungen att ta en bild =P
                                                       

Usch, jag som trodde att jag hade med mig så varma kläder men dom kläder som är varma hemma är ingenting här. Är tvungen att ha två par underställ, ett par jeans och täckbyxor för att möjligen undangå kylan... =S

                                                  

                                                                                                                                                                          xoxo


Vilken upplevelse!


                                                                                God Jul alla!

Dom senaste dagarna blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Först och främst så var London helt underbart! Vi hade solsken och härligt väder varje dag! Hittade inte så mycket att handla faktiskt men det va roligt att vara där och se allt. Fotbolls matchen mellan Manchester United - Fulham var tuff att se! :) Fulham vann men 2-0 så dom flesta i sällskapet var ganska irriterade när vi gick från arenan ;P På vägen dit satt jag och mamma mittemot 5 huliganer som banka, sker och sökte bråk med alla, både på tåget och dom som stog på perongen. Det var lite otäckt.
När vi en dag var ute och åt på restaurang så satt vi precis vid ingången där dom hade öppet dörren hela tiden, personalen va otrevlig, vi fick vänta länge tills vi fick våran beställning, det var hår i min mat och när vi skulle gå så sa han till oss att man brukade ge 10-15% i dricks så han ville ha 57 pund av oss! =O

Första kvällen vi var där så skulle jag och Martina gå till Starbucks efter puben men det var stängt så vi tog vägen om konditoriet och köpte oss två cupcakes, jätte goda! Martina var dock lite rolig, det gick på 1 pund men hon betalade 11 pund och sa åt honom att behålla växel, alltså betalade hon 120 kr typ för två små muffins! haha.. ;O
Men iaf, det blev lite shoppning, mycket pub-stop, god mat och trevligt sällskap så resan var lyckad! =D

Då till det som inte blev som det var tänkt.. Vi skulle ju åka från England vid 7 den 21 så jag skulle kunna åka till Luleå på morgonen den 22, så blev verkligen inte fallet! Vårat plan blev först förenat och sedan inställt! Det var sån snökaos att alla plan blev inställde så det blev ju i princip panik på flygplatsen och sen är Ryanair sånna att om det är något som händer så tar inte dom ansvar för det så man var tvungen att boka nya biljetter! Alla biljetter tog slut med en gång och flygen var fullbokade.. Vi fick inga biljetter förens ondag morgon kl 7 och inget hotell på måndagen heller så vi fick göra som många andra och lägga oss ner på det kalla stengolvet och försöka sova där, vilket inte gick så bra. Tror inte jag sov någonting den natten! Däremot fick vi som tur var tag på ett hotell andra natten och herrej-vlar va skönt det var att sova i en säng efter att ha legat så dåligt! Och Marcus som förgöves försökte ändra om biljetterna..tror han ändrade 4-5 gånger innan det inte fanns något mer alternativ, antingen så hade både plats på flyget 16:10 igår (onsdag) eller så hade jag fått sitta 20 timmar själv på tåget imorgon (fredag).
Jag va hyper nervös över att jag inte skulle hinna med men allt gick bra denna gången, planet lyfte i tid, vi fick väskorna med en gång och det var bra vägunderlag så vi hann :) tyvärr så hann jag inte hem och packa om så Marcus fick ta med mina saker till flygplatsen och han glömde ju jätte mycket saker hemma och jag glömde mitt minneskort med alla bilder från London så jag får ladda upp dom när jag kommer hem istället!

Nu sitter jag iallafall hemma hos Marcus mamma och familj efter att hela hans släkt har varit här och firat jul :)
Det är JÄTTE mycket snö här uppe! Riktigt roligt och annorlunda att fira en vit jul för en gångs skull och titta på bandad Kalle Anka, jag som alltid har sett det kl 3 när det börjar! ;O 


Nu ska jag kolla på Sagan om ringen med Marcus och Josef ♥ efter det blir det nog läggdags, förhoppningsvis får jag sova ut imorgon :)
                                                                                                                                                                     xoxo

Resfeber..


                                                                                         Hej!

Idag har det varit kaos, har haft tuusen saker att göra men nu är jag äntligen färdig med allt och ska alldeles strax gå och lägga mig hemma hos mamma och pappa. Jag var och lånade "en brors berättelse" idag på vägen hem och då passade jag även på att låna den sida boken av brodern, har en del tid att läsa på tåget upp till Norrland i 20 timmar.. ;S men nu ska jag inte tänka på det utan bara ha en underbar helg! ^^  Det blir inte direkt någon uppdatering i helgen men skriver så fort jag kan igen och berättar om helgen :)

                                                                                                                                                       Gonatt! Sov gott.
                                                                                                                                                                            xoxo

Ta vara på tiden.


                                                                                 Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem efter ha varit i Göteborg hela dagen med min bror och mamma.
Saker och ting gick inte direkt som jag hade väntat mig, myntinsättningsautomaten fungerade inte så jag kunde inte sätta in några pengar på kortet och dom pengarna jag hade på kortet gick inte att ta ut för att något va fel med mitt kort så det blev inga pengar växlade för mig del. Får helt enkelt försöka imorgon igen.

Nu har jag äntligen fått ordningen på packandet, är inte klar än men jag är på god väg :)
Kan äntligen slappna av snart utan att behöva tänka på allt som ska göras, jobba, tvätta, städa, packa, växla m.m. det ska bli så skönt att få komma bort och bli ompysslad i helgen, ska riktigt njuta ^^ även om det bara är för en liten stund.


Jag tänkte på det förut, tänk vad fort saker kan gå, det kan handla om ett hastigt dödsfall, man förlorar någon nära familjemedlem, eller förlorar sin bästa vän, en dag kan det bara ta slut med en partner, man kan bli påkörd av en bil/buss när man går över gatan..när jag tänker på allt som kan hända så får det mig att inse att man inte vet hur mycker tid man har, det kan handla om en månad eller flera år, därför ska man ta hand om dom man tycker om och det man håller kärt, om det är familjen, jobbet, bästa vännen eller sin pojkvän/flickvän.
Om ni bråkar med någon så vad ni än gör, lämna inte personen i vrede, det kan gå så fort och helt plötslig kan man ha förlorat något/någon som förgyller ditt liv!

 

          

                                                                                                                                                                  xoxo


Det sket sig..

 

Min packningstid misslyckades totalt, jag tog fram ett par tröjor bara sen tröttnade jag och satte mig framför datan en stund igen och stack sedan iväg för att träna, stark jobbat! Känner att det börjar bli kris nu men har ingen som helst lust att packa ner mina ägodelar i en väska.. Andra gånger när jag åker någonstans så brukar jag förbereda mig i veckor och lägga fram och ha ordning men nu känns det så konstigt, vi skulle åka helgen innan jul men jag kan fortfarande inte få in i mitt huvud att det är jul nästa vecka! Bara 9 dagar kvar!  Sen så måste jag packa till två resor den här gången också och då får jag ännu mer panik över vad som ska med eller får stanna hemma. När jag kommer hem på natten från London så måste jag slänga ur vissa saker som jag inte ska ha med mig till Norrland och packa ner det jag ska ta med + julklappar och en massa annat bös..

                                                        

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna på två sekunder om jag la mig ner..
Tror att jag ska slå på en film att somna till snart, känns som om jag alltid gör det men på något sätt är det så mycket skönare att somna då ^^

Imorgon ska jag åka in till Göteborg och träffa min underbara mamma ♥ vi ska gå och kika lite på stan, fika, äta lunch och växla pengar :) det ska bli mysigt, längesen vi gjorde det nu tyvärr.

                                                                      Gonatt! Sov gott och dröm sött.

                                                                                                                                                                  xoxo


Kallt !

                                                                                              Hej!
Regn och snö är ingen bra kombination, det blir bara en massa slask! Mina skor var genomblöta imorse när jag kom till jobbet, kallt! Och jag märkte en annan sak imorse också, jag kände att det drog kallt på låret och det visade sig att mina tights har gått sönder så jag har ett stort hål på innerlåret, inte direkt skönt!
I år så får jag något som jag inte vart med om på flera år, nämnligen en vit julafton med en jultomte (hoppas jag!). Förhoppningsvis så blir det mer snö än regn dagarna framöver här också, det är ju trots allt ändå jul nästa vecka. Fy vad sjukt det känns att säga så, det känns inte som jul för fem öre..men snart är det över igen och ett nytt år påbörjas med nya chanser och möjligheter. Ska fira nyår uppe i Norrland också, känns lite konstigt att vara ifrån familjen både på jul och nyår, har alltid vart med dom iallafall på jul i alla år.

                                                           Någon som har tänkt ut något nyårslöfte?


                                    


Åh nu är det inte långt kvar till jag lämnar Sverige, längtar! Även att det bara är över en helg så känns det underbart att komma bort från den vanliga vardagen lite och se något nytt. Jag lämnar hemmet om två dagar och jag har inte ens börjat kolla vad jag ska ha med mig, kanske är dags nu, dock fastnar jag alltid här när jag ska göra något..
Ska försöka ta mig i kragen och ta fram lite iallafall (A)

                                            

                                                                                                                                                                        xoxo

Fullt hus.



Nu har vi precis haft besök av Marcus tre småbröder, Therese och Robert. Det blev livat och mycket mycket spring på dom små pojkarna men det var trevligt. Vi åt tacos och marängswisch (stavning?) till efterätt, supergott! ^^,
Therese ville få oss att ta över hennes tempursäng som aldrig har varit använd som är 1,80 när vi precis har fått upp våran 1,20 säng... Den kommer inte in här! ;O


Jag vad inne och kollade på hus av Gaudí förut och hittade massa tuffa hus. Han är en fantastisk arkitekt som lägger till det där lilla extra i det han gör!
Jag var i Barcelona för ett tag sen och såg en kyrka som han hade designat, den var verkligen jättevacker! ♥
Vilka detaljer han har i sina konstverk, helt otroligt!


                 


Tror jag ska gå och bädda ner mig i sängen nu och sätta på en film att somna till :) Gonatt!
                                                                                                                                                                          xoxo


- Skön morgon


                                                                                            Hej!
Jag fick en chock imorse när jag vaknade och drog upp rullgardinen och såg snön som lagt sig, underbart! ♥
Det var bara att skynda på med kläderna och ta en lugn och härlig omväg till jobbet för att få njuta så mycket som möjligt av det sköna vädret. Lovely! 

                                                   

När jag va på väg hem så gick jag förbi biblioteket och kom på att en bok som jag vill låna äntligen har kommit in! "En brors berättelse", jag har läst alla dom andra liknande böckerna av David Pelzer och blev helt till mig när jag fick reda på att hans bror också har skrivit en bok. Tyvärr så har den aldrig funnits inne när jag äntligen fått tummen ur och bestämt mig för att låna den. Ska nog gå in där på väg hem från jobbet imorgon och ta hem den innan den försvinner igen. Jag åker till London på fredag så det blir intressant läsning på flyget dit och hem och sen dom 20 timmarna som jag sitter på tåg/buss upp till Luleå över jul med Marcus. Lite jobigt, jag kommer hem från London natten till den 22a och åker klockan 6 på morgonen samma "dag" till Norrland. Suck!


        Så har jag det problemet som jag tror många andra också har nu, nämnligen vad man ska ha på mig på nyår??


                                

                                                                                                                                                                              xoxo


Äntligen!


                                                                                        Hej!
Nu har vi precis kommit hem för dagen, pappa var här en stund förut med sängen så nu slipper vi ligga på golvet och så satte han upp lite hyllor när han ändå var igång :) sedan gick vi ut för att se på luciatåget som vi trodde skulle vara men så blev det inte. Istället gick vi bort till Therese och stannade där hela dagen och åt god mat och pratade med allt folk som kom och gick. När jag var hos Therese så såg jag en rubrik om Anna och Paul Ankas skillsmässa så jag va bara tvungen att läsa vad det stog. Dom skrev att han begärde skillsmässa efter att hon hade påstått att han hade hotat henne med pistol dagen innan och han kunde med övervakningsvideon bevisa att detta inte var fallet. Hade jag vart han så hade jag nog också skiljt mig! Så säger man inte om sin man/hustru om det inte är sant! Och varför gå ut i tv om att han betalar henne för att suga av honom? Det är ju bara onödigt och pinsamt. Varför vill man att folk ska veta att man i princip är ett fnask och att man får betalt för att tillfredsställa sin partner? Usch nej.. Och han som är artist vill väl inte att hela världens ska få höra sånt, det är väl inte direkt bra reklam för honom.


Iallafall, så fyllde ju Marcus år igår så jag bakade en tårta som hamnade direkt i kylen eftersom vi inte hade någon tid att äta upp den, vi var försenade till Robin där vi skulle kolla på hockey, käka pizza och dricka lite grann. Efter ett tag gick vi till Åkanten där Simon, Sissi och Lucas satt och väntade :) Tiden gick och det blev stängdningsdags och som vanligt så blev det en tur till grillen som ligger på torget. Fyllemat är aldrig fel! När vi stog på torget så ser jag idolrubrikerna om vinnaren Eriks flickvän, att hon borde gått ner från scenen och att hon skulle vart otrogen på efterfesten. Visst, jag tycker också att hon kunde gått ner efter ett tag, hon kunde gått upp och kramat om honom och stått med honom en liten stund och sedan hoppat ner igen precis som Eriks pappa men nu gjorde hon inte och folk blir ju flyförbannade! Varför göra en så stor grej av det egentligen? Hon ville dela sin pojkväns seger. Och det där med att hon skulle vart otrogen, om det är sant så var det sjuuuk onödigt av henne, på hans efterfest och var det inte det så är det så fruktansvärt fult av dom som bara vill förstöra! Hur kan man ens göra så mot någon annan? Känner man inte personerna i fråga så är det ju ännu dåligare! Men folk ska tyvärr alltid lägga sig i, man vill veta så mycket och är så nyfiken på andra människors liv och skandaler. Ta till exempel alla dessa skvallertidningar, jag förstår inte hur man kan tycka att det är roligt att springa runt och fota kändisar som inte gör eller ser ut rätt just en dag och säger att dom bråkar bara för att den ena kanske höjer handen och eventuellt ska peka på något och ser sur ut, det får dom till att dom slåss och har jättekriser i förhållandet. Som sagt så förstår jag inte varför folk vill jobba så men det är förbannat kul att läsa om! Även om man inte tror på allt så ska man ändå envisas med att läsa om det.


                                    


                                    

                                                                                                                                                                            xoxo


Första inlägget.


Hej!
Nu har jag äntligen lyckats skaffa mig en blogg.. Innan så har jag inte direkt velat ha en men nu när jag bestämde mig för att skaffa en så tog det mig tre dagar att bara komma på ett namn som jag ville ha och trivdes med som inte va upptaget! Men till slut så lyckades jag ändå :)

Efter att ha haft en ganska händelselös vecka åkte jag igår in till Göteborg för att träffa Caroline ♥ känns som att jag inte har träffat henne på jätte länge så det var skönt att få prata av sig lite :) Vi satt i flera timmar på ett mysigt fik och åt mat och äpplepaj och bara tjatade om allt och inget! Efter det blev det att gå en sväng på stan och fönstershoppa! ^^ Tänkte att jag kanske skulle hitta något till Marcus som fyller år imorgon men vi hade sutit så länge på fiket att allt stängde när vi ville handla.. Det enda som var öppet var Åhlens så jag sprang in där och köpte svart hårfärg och brun-utan-solspray till mig själv (A) han får nog få något i sista stund, annars får han nöja sig med frukost på sängen och tårta ^^

Pappa ska komma hit i helgen också och hjälpa oss att sätta upp en sängstomme, har legat på golvet ett tag nu och det är inte direkt skönt så han får ta och pallra sig hit för jag vill ha en riktig säng! ;S

Nu kom Marcus hem från jobbet med en kasse med två påsar chips, gräddfil, dipp och cola, han vet vad jag vill ha ;) ska gå bort till Musses och köpa med oss lite god mat hem också så vi får något i oss men jag har lite svårt att slita mig från Idol (A)


                                                                                                                                                             xoxo 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus