Back home


Nu sitter jag i min soffa igen och är helt slut efter att inte ha varit hemma sedan i fredags och gjort något varenda dag. De närmsta två dagarna har jag jobbat tidigt, sprungit på stan med mamma och min kusin, spelat spel (för det måste man göra när Zizzi är med! :P) och varit uppe sent.. Ska bli skönt att hoppa in i duschen nu och få lagt sig tidigt ikväll :)

Imorgon ska jag på stan, igen och gå en sväng till systemet inför nyår innan jag blir upphämtad och åker till Ullared!


Juldagen! ❤


Åh, idag var det väldigt segt att komma upp efter att ha dansat och vart galen hela natten! Men så roligt! ❤
Såklart var det ju monster köer överallt men vi trotsade folket och ställde oss i kön till Park lane med den milslånga mängden av ungdomar som ville in och supa skalle och skaka på fettet, och som tur var så känner Sara en av vakterna så vi kom in ganska så snabbt ;) jag och Jessica tog stämpel, gick på toa, svepte en öl och stack till Apartment där fina Daniel hade varit snäll och satt upp mig på lista. Det roliga med att gå dit är att dom har bra musik, gör goda drinkar och har stans snyggaste bartender så det finns alltid något att kolla på ;)
När klockan var tillräckligt mycket gick vi tillbaka till Park och dansade non-stop och hade så jäkla roligt, längesedan jag hade så skoj! Sen har jag i och för sig alltid som roligast när jag är med Jessica, synd att hon bor så långt bort bara..

Gårdagen var helt klart värd att må dåligt idag på jobbet för ;S


Trevlig Jul!


Gårdagen var super mysig med god mat, paket och familjetid ❤
Fick ett jättefint Marc Jacobs armband av mamma och pengar till en kamera. Av min kära bror fick jag Idadoras solpuder och sminkväska som jag kollat ett tag på! :) älskar!

Idag gick jag nästan i taket när jag trodde att dom ätit upp den sista biten av julskinkan utan att säga till mig, vilket dom såklart inte gjort utan bara gillade att retas med mig som alltid ;S
För första gången på länge så har familjen varit samlad hemma hos föräldrarna och ätit mat och bara haft det bra, saknar det!

På eftermiddagen åkte vi till Hunnebostrand för att fira jul med mormor, morfar och farmor. Så idag blev det traditionell julmat till skillnad från igår då vi fick först ostknyten med Skagenröra, därefter panchetta (?) med potatisgratäng och till dessert hemmagjord glass med smak av citron och passionsfrukt! ❤
Det blev paket idag med - pengar, knivställ, choklad, kokbok, rentofflor och fina underkläder ;)

Nu sitter jag på tåget som stannat i Uddevalla, ska hem och träffa efterlängtade Jessica som är hemma ett par dagar nu över jul och hälsar på. Vi tänkte pallra oss till Cheers och sedan park lane om vi kommer in! ;S


God jul!

Vilken otroligt underbar dag det har varit idag! Efter att ha jobbat hela eftermiddagen har precis ätit en god förrätt som min kära bror har gjort, ostknyten med hemmagjord Skagenröra! Gott! Nu väntar vi på köttet och gratängen :)

Usch, fick så ont i hjärtat förut när jag såg ett par män som frös så mycket om händerna och frågade om vi hade engångsgrillar, sedan fick jag höra av ett ungt par att det låg en hemlös runt hörnet från butiken som dom köpte bullar till, omtänksamma människor det finns! :)

Är tacksam över min underbara familj som jag nu ska ägna kvällen åt! ❤


Ombyte


Idag har jag varit på kvillebäcken och jobbat då dom behövde folk eftersom så många var sjuka. Märker att det var längesedan jag var i en så stor butik, är helt slut i huvudet nu! Jag fick iallafall sluta en timma tidigare, riktigt skönt! Så nu sitter jag på vagnen hem till mamma och pappa för lite mys :) ska trycka i mig skinkmackor och julmust under en filt i deras härliga soffa <3


Mys


Idag har jag varit på stan med mamma hela dagen och fixat de sista julklapparna och ätit lunch, riktigt mysigt ♥
sedan åkte jag hem och började tvätta, det är sådär lagom roligt nu när man är inne på sista paret strumpor och man ska åka bort i helgen.. ;S

Nu är det Fråga Olle som gäller på tv, dock kan jag inte slita mig från datan MEN så roligt det är! Löööv it!


Gott häng

Sitter på Cheers med Krisma, blev ett par kalla såhär på lill lördan. Ska snart hem dock, har sovit för länge idag så nu är jag jätte trött! ;/

Det sitter ett par breve oss också som inte kan låta varandra vara och sitter och råååhånglar, nästan i knät på oss.. Get a room peps!


Svag sida..


Kort dag på jobbet, skönt! Har varit en sväng på stan och köpt lite stickers, limm och färgpatroner. Tänkte fortsätta på min scrapbook när jag kommer hem, det var änna ett tag sen jag uppdaterade den nu efter resan jag gjorde till Ios ❤

Jag stog även emot en av mina svaga sidor, snabbmat ;/ älskar subways mackor, gudomliga! Jag kände lukten, gick in och ställde mig i kön och gick därifrån... Jag vet inte vad som flög i mig men jag kände att det fick vara bra idag, jag tryckte ändå i mig sushi igår. Får gå tillbaka på torsdag när cashen trillat in för just nu är det annat som behövs!


Skrivkramp


Jag är inne i en svacka just nu där jag mest är deprimerad och trött, vet inte om mitt hösthumör kommer lite sent men jag hoppas att det försvinner snart!

Helgen var väldigt lugnt med jobb varje dag så inget direkt att berätta om det, det enda roliga var att jag var Krisma ;)

Nu är jag påväg till jobbet igen, kommer nog aldrig lära mig att gå upp såhär tidigt men något val har jag ju inte, ska vara glad för att det inte är ännu tidigare.. Dåligt väder är det också och då blir man ju inte direkt mer sugen på att gå upp ur den varma sängen! Som tur är så är det ett kort pass idag! :)


?


Om man inte ens kan prata med sin bästa vän, vem ska man då vända sig till?


Nyöppnad

Jag hatar att gå upp vid den här tiden, ännu mindre börja jobba nu! Men nu är tyvärr läget så, bara att bita ihop och pallra sig till jobbet... Idag har vi även nyöppning, ska faktiskt bli roligt och hoppas på en lugn dag, som om det skulle hända... ;S

Jaja, ni får ha en god morgon när ni andra vakna och ni som redan är det, ha en fortsatt trevlig dag! :)


Fasta arbetsuppgifter


Idag har vi hjälpt till att bygga upp butiken, satt fast prislister, fyllt på i frysboxarna, gått runt i området med matpåsar för att "hälsa oss välkomna" och varit i Biskop och gjort 250 stycken goodiebags till grannkvällen imorgon. Nu är det bara två dagar kvar tills vi öppnar, ska bli roligt och skönt att ha ett flytande schema och veta vad man ska göra istället för idag när vi gick och bad om att få uppgifter att göra.

Jag köpte en ny kalender idag också, svart och silver, måste ju ha en för nästa år som snart är här! Tänk vad tiden går fort, nästa vecka är det julafton.. Nu ska jag sätta mig och skriva i alla mina arbetstider, födelsedagar, kommande händelser och folks nummer i kalendern, ha det bra!


• Den här gamla godingen har jag lyssnat på sedan jag kom hem!

http://www.youtube.com/watch?v=1lWJXDG2i0A&feature=BFp&list=FLzkotDMnI-VvV-uklU-FStA


Puss


Mat, film och varm dryck


Nyss hemkommen från Alex, rätt skönt att vara hemma nu faktiskt, så himla kallt ute!

Sushin var godkänd och vi satt och kollade på Nyckeln till friheten, så bra! Sedan gick vi ut i köket och medans Alex städade satt jag och kollade igenom hans kokbok och bestämde massa rätter vi ska göra! När han var klar satte vi oss och drack varm glögg och pratade, behövdes! ♥

Börjar känna en ovälkommen saknad nu när det hela blev verklighet idag. Hoppas inte att det blir värre, vill bara glömma allt, glömma Dig ett litet tag tills Du är tillbaka..


Jobbig dag..


Det har varit en jobbig dag med mycket funderingar och grubbel så nu åker jag till alex för att få tänka på lite annat. Jag kommer dock få prata om det igen med honom men det kommer kännas bättre tack vare honom ändå :)

Har varit och köpt sushi så nu hoppas jag att han blir glad! ;)


Trevligt återseede och ett ledsamt farväl!


Jag ber om ursäkt för att det inte blev någon uppdatering igår, hade besök hela dagen och tog sällskap in till stan tillsammans på kvällen så hade inte tid att göra ett inlägg tyvärr.


I fredags var jag ju som sagt hos Dragana och satte i en fjäder, turkos och jättefin! Dock smälter den in lite mycket i mitt hår när det inte är plattat då jag har ganska så tjock hår annars men rätt som det är så poppar den fram ;) hon satte även i glitter som hon ville testa och jag är inte den som är den utan gick glatt med på att vara försökskanin! Tyvärr så åkte den av redan dagen efter men jag fick mycket positiv respons på den så jag ska absolut gå tillbaka och be henne sätta i den igen :)

Det var storm ute så det tog ett tag att ta sig in till stan, Sara skickade sms och berättade att hon suttit i kö i 2 timmar på bussen och spårvagnen körde i snigelfart så när jag var klar på salongen åkte jag hem till mina föräldrar i väntan på att klockan skulle bli 20 då det var dags att pallra sig till Cheers för att möta upp Sissi och Terese och sedan gå och skaka rumpa på Excet.

Igår hade jag en gäst här hemma ju så mycket mer hände inte under dagen, vi tog det lugnt och hade det trevligt innan han försvinner bort ett par månader. Det var trevligt att få umgås lite innan man inte kan träffas på så länge. Det behövdes enligt mig, hade varit mycket jobbigare annars att veta att han inte finns i närheten! ♥
Senare på kvällen åkte jag ännu en gång till Cheers för att träffa Mikaela och Krisma för lite trevligt sällskap. Min gamla högstadie-klasskompis tittade förbi en sväng också, inte sett honom på länge så det var roligt att ses igen! :)

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt hela dagen, har varit riktigt skönt med tanke på att jag kom hem halv8 imorse då jag råkade somna på vagnen hem inatt och vaknade på andra sidan stan. Det blev ett äventry jag gärna hade sluppit men så är det.. :P


Nu ska jag bädda ner mig under mitt varma täcke i min kalla lägenhet. Hejhej


Fredagens klädval, fjädern i håret och min gamla klasskompis :)


Flyger förbi.


Trots att det är kallt, grått och storm ute så går veckorna så otroligt fort! Jag tycker att tiden nästan borde stå still men det känns som att dagarna flyger förbi och det är inte långt kvar till JULAFTON! Helt sjukt!

Idag ska jag iallafall gå till Dragana på Glans, där jag fixar mina naglar, och sätta i lite fjädrar i håret. Har inte fått tummen ur innan men nu ska jag göra det, tycker att det är ganska ballt ändå. Ni får se sedan ;)

Puss hej


2011-12-08


Hemma efter en dag på stan som slutade i spöregn så jag såg ut som ett blött djur, nice!


Kras!


Ännu en dag på stan, nu med Sara och Sahra.
Inne på Åhléns tappar Sahra en kastrull i marken så locket går i tusen bitar, bra gjort!

Nu sitter vi på Lilla London och njuter av deras after work och har det trevligt :)


Mysigt slut på dagen..


Tillfälligt sjuk

Sitter på bussen påväg hem efter att ha shoppat/lunchat med sara, fixat mina naglar hos Settie (underverk!) och hämtat två västar hos mamma. Jag har knappt hostat på hela dagen men så fort jag satte mig på bussen så blir jag "dödssjuk" och näsan rinner och det låter som att jag hostar upp lungorna och det fortsätter att klia ändå! Känner mig som pesten själv när folk hellre knör ihop sig med någon annan där det är trångt eller står upp för att slippa bli smittade själva.. Det roliga är att jag bara blir tillfälligt sjuk då det ska vara tyst eller är olägligt att hosta. Menmen, mer plats till mig ;)


Mums!


Är i stan med sara och kollar det sista julklapparna. Självklart skulle hon gå in i en skit stor godis butik med sötsaker från golv till tak, jätte jobbigt!!
Så hade dom ju aallt jag tycker om s-märken, delfiner, snusklubbor, sådana remmar dom har på Liseberg och festivaler med olika smaker m.m! <3


ShoeLover!


Jag äälskar nitar och klackar!! Fastnade för dessa skor direkt! Tyvärr så kan jag bara gå en längre tid med kilklackar och inte "vanliga" smala klackar.. Tycker att det är så sjukt snyggt när man ska ut tex och har en fin blåsa på sig och ett par döläckra skor istället för vinterkänger som jag skulle kunna göra, fashionflop!

Har massvis med skor och älskar att köpa fler men det hade varit roligt att kunna använda dom ibland också istället för att bara titta på skönheterna.. Får banne mig öva här hemma och se till att bli proffs!





Spårbuss



Nu är jag hemma! Det tog inte sådär jätte lång tid innan strömmen kom på igen och vi kunde åka vidare. Dock vände varannan vagn tillbaka till stan för att dom inte kunde köra mot Kortedala/Bergsjön. Jag tog det säkra före det osäkra och tog bussen vid Bellevue! :P

Jag hatar slasken som blir efter en dags snö också, känns så fett onödigt! Än så länge har jag hålfria skor och slipper ha en damm varje gång jag tar av mig på fötterna..

Nu ska jag sätta mig i soffan under min mysiga filt med en kopp the och börja på en av mina böcker :)



Stopp!

Sitter på en strömlös kolsvart spårvagn mellan två stationer och ingen får gå av.. Inte för att jag skulle kunna göra det när jag inte är hemma på långa vägar! ;/ så fort en vagn stannar och strömmen försvinner så får folk panik och börjar skrika och rycker i nödöppnaren för att komma ut..

Jag hoppas iallafall att vi börjar rulla igen för här vill jag inte vara hela kvällen!


Brainfreeze -


Min hjärna måste ha frusit till is eller något, jag köpte nämligen två böcker idag vilket jag aldrig gör!


Försening

Sitter med en fesljummen kaffe i handen och väntar på spårvagen som ska ta mig till min gamla butik då jag glömde minaföräldrars hemnyckel och min stämpelbricka i låset på mitt skåp igår! Jag lyckades att komma till jobbet i tid och det var väldigt roligt att få träffa alla kollegor, hade visst bara träffat hälften av dom! Butiken var jättefin och fräsch, är lite orolig över våra kassor bara, då en är svensk och tre utländsk.. Visar bild vid ett senare tillfälle :) Trots två påminnelse-sms från chefen igår så va det han som satt i kö och var en halvtimma sen, visa hur det ska gå till! När han och Hans chef anlänt dröjde det ytterligare en halvtimma innan vi gjorde något. Vi gick igenom pantmaskinen trots att alla kan den och så visade dom hur varuleveransen gick till, sedan var det dags att gå hem! Just nu känns det som en ganska så onödig dag men jag är ju iallafall uppe och har hela dagen kvar, det är ju posetivt! ;)

På pricken.

Nu är jag påväg till heden, alldeles för tidigt för mig och jag är sjukt trött!

Jag hatar när bussar och spårvagnar inte kommer när det står att dom går utan går en helt annan tid enligt tavlan! Nu kommer jag komma precis när jag ska vara där istället för 15 min innan.. Bra första intryck av mig!


Jag hatar att jag inte hatar dig..

 


Första p-mötet


Påväg hem från sista arbetspasset på Redbergsplatsen, känns just nu väldigt deprimerande! ;/ kommer sakna att jobba och framförallt att stänga butiken med Robin som tyvärr ska stanna kvar. Får jag som jag vill så kommer han också snart ;)
Imorgon ska vi ha vårat första personalmöte, i den nya butiken som ligger på Heden. Är nyfiken på hur den kommer se ut då vårat varulager ligger en våning ner och kan bara nås via hiss! Men det blir säkert kanon! :)

Mitt skåp var inte tomt länge innan Robin knyckte det! :P


2011-12-04


Älskade pappa!



Hemmakväll


Det blev en lite annorlunda lördag för mig idag, jag åkte nämligen hem direkt efter jobbet. Jag brukar ju annars dra ut på krogen direkt efter men nu kände jag att jag behövde en lugn hemma kväll. Jag köpte med mig lite saker från jobbet och ställde mig och lagade potatisgratäng med fläskfile marinerad med vitlökssmör, himmelskt gott!

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på en film! Sov gott!


Full stämma..


Solen skiner och jag känner mig förvånandsvärt pigg och glad!

Kollade igenom mina bilder på telefonen och hittade denna, och kom på att vi stod och sjöng denna inne på Smaka i onsdags, allt för att Sara trodde sig se videung i en kruka utanför deras ingång.. Bartendern måste ha tyckt att vi var riktigt fyllesvin! ;S


2011-12-01


Igår var en kul kväll! Först mötte jag upp Sissi och Jessica på Cheers för lite skitsnack, det blev mest internskämt mellan dom men har inte träffat dom på länge så jag hade trevligt ändå ;P efter lite tjatande kom Sara och Sahra och gjorde mig sällskap när de andra flickorna åkte hem. Som vanligt blev det lite galet.. Sahra gick hem då hon äter medicin medans jag och Sara följde med lite annat folk till Smaka och Apartment no 4. Förstår inte vad som hände för helt plötsligt hade jag mig en redig fylla och vad som hände in på småtimmarna var lite oklart imorse när jag vaknade! ;S under dagen har jag tagit det vääldigt lugnt och försökt vila bort bakfyllan så mycket som möjligt och nu sitter jag i soffan för att titta på en film :)

Mamma är även färdig med min mössa som hon skulle sticka, trodde faktiskt att det skulle ta längre tid! Har dock inte sett den än men nu ska hon göra en till i en annan färg, spännande ;)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus